MONSTRUM UBIO LJUBAVNICU I NJENOG SINA (7): Strahovao da će njegova žena saznati da je trudna, a analizom mrtvog tela otkrivena je bolna istina

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 08:41

MONSTRUM UBIO LJUBAVNICU I NJENOG SINA (7): Strahovao da će njegova žena saznati da je trudna, a analizom mrtvog tela otkrivena je bolna istina

Muškarac iz Teksasa pogubljen je zbog ubistva svoje trudne bivše devojke i njenog sina.

Stiven Barbi (55) osuđen je za ubistva Lize Andervud (34) i njenog sedmogodišnjeg sina Džejdena 2005. godine.

Majka i sin ugušeni su u svom domu u Fort Vortu, a zatim sahranjeni oko 64 km dalje u okrugu Denton.

Zatvorenik osuđen na smrt je dobio smrtonosnu injekciju u državnom zatvoru u Hantsvilu i proglašen je mrtvim 26 minuta kasnije.

Porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovih žrtava je posmatrala kako ga ubijaju.

U poslednjoj izjavi, Barbi je govorio o svojoj hrišćanskoj veri i rekao da se nada da njegova porodica i prijatelji neće biti tužni.

- Spreman sam, upravniče. Pošaljite me kući - rekao je Barbi kroz suze. - Samo želim da svi imaju mir u svojim srcima.

Prema Miroru, tužioci su tvrdili da je Barbi ubio svoju bivšu devojku i njenog sina jer nije želeo da njegova žena zna da je Andervud u sedmom mesecu trudnoće. Pretpostavljao je da je on otac, ali je DNK testiranje kasnije pokazalo da nije.

Barbi je postao 15. osuđenik na smrt koji je pogubljen u Sjedinjenim Državama ove godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.