MOMIROVIĆ: Ministarstvo trgovine će ostati partner Crvenom krstu Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 17:03

MOMIROVIĆ: "Ministarstvo trgovine će ostati partner Crvenom krstu Srbije"

Danas je 147 godina postojanja Crvenog krsta Srbije

- Ponosan sam što sam na čelu ministarstva koje je jedan od najvećih donatora ove velike organizacije, ali mislim da to i nije toliko važno i da je mnogo važnije da svi ljudi u ovoj zemlji uvek imaju kome da se obrate, na koga da se oslone, a na nama je, da i u budućnosti nastavimo da pružamo pomoć i podršku građanima kojima je ona neophodna - izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon što je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prisustvovao svečanosti povodom obeležavanja 147 godina postojanja Crvenog krsta Srbije.

- Datum zaista jeste značajan i kada pogledate šta civilizovana društva odvaja od onih drugih, to je upravo spremnost da budemo solidarni, i da svoj napor stavimo na raspolaganje nekom drugom, a da pri tom ništa ne tražimo zauzvrat - rekao je ministar Momirović.

Ministarstvo trgovine uz pomoć sektora tržišne inspekcije je Crvenom krstu Srbije doniralo 75 tona nafte i naftnih derivata, veće količine građevinskog materijala, drva za ogrev, hranu i raznovrsnu garderobu.

Na kraju svog obraćanja ministar Momirović je svim zaposlenima, članovima i volonterima Crvenog krsta Srbije čestitao na onome što su postigli u poslednjih 147 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.