MOLBA AMERIKANKE: Putine, dozvoli mi da odgajam i brata svog usvojenog sina

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOLBA AMERIKANKE: Putine, dozvoli mi da odgajam i brata svog usvojenog sina

Rene i njen suprug usvojili su 2008. malog Rusa, a sada žele da ga konačno spoje sa njegovim rođenim bratom (5) koji je još u ruskom sirotištu

NJUJORK - Jedna Amerikanka se pojavila na ruskoj televiziji sa molbom da se kod nje napravi izuzetak od zabrane koja u ovoj zemlji važi - da Amerikanci usvajaju rusku decu.

Ta zabrana je uvedena pre godinu dana. Rene Tomas i njen suprug usvojili su 2008. godine dečaka iz Rusije i odbijaju da odustanu od dugogodišnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napora da usvoje i njegovog brata, koji se nalazi u ruskom sirotištu.

"Kada smo usvojili Džeka, tražili su od nas da pazimo na njegove interese na najbolji mogući način", rekla je uplakana Tomasova preko ruske nezavisne televizije Dožd.

Ona je ukazala da se taj interes odnosi na ujedinjavanja malog Džeka sa njegovim mlađim bratom Nikolajem. Džek ima osam godina, Nikolaj pet. Rene Tomas namerava da se lično obrati ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

zoomRene sa malim Nikoolajem u sirotištu pre nekoliko godina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.