MOGAO SAM DA KAŽEM DA STAVE BRUS LIJA NA EVRO Predsednik poručio Zagrebu - kakve veze Nikola Tesla ima sa Hrvatskom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 21:47

"MOGAO SAM DA KAŽEM DA STAVE BRUS LIJA NA EVRO" Predsednik poručio Zagrebu - kakve veze Nikola Tesla ima sa Hrvatskom?

Jasna poruka predsednika Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Intervju" na tv Pink osvrnuo se na potez Valentina Incka da se kriminalizuje negiranje navodnog genocida u Srebrenici.

- Mi sa Bošnjacima u budućnosti gradimo ne samo prijateljske već i bratske odnose. Pojedini pripadnici naroda su pravili zločine kojima se ne ponosimo. Mislim da je budućnost u odnosima Srba i Bošnjaka od ključnog zanačaja, Zato ćemo morati da se poštujemo i sarađujemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mi sa Bošnjacima delimo prostori u BiH i u Srbiji. Mi zato moramo da gradimo najbolje moguće odnose - rekao je Vučić.

Predsednik je komentarisao i to što Hrvatska vlast hoće da stavi lik Nikole Tesle na kovanice valute Evro.

- Da hoću da se našalim, mogao sam da kažem da stave Brus Lija na evro. Šta je Nikola Tesla za Hrvatsku? Da im je važan toliko, stavili bi ga na veću novčanicu. Svi Teslini su na teritoriji Hrvatske bili poubijani, jer su Srbi. On je za sebe govorio da je Srbin i Amerikanac, on se ponosio time. Srpskim rodom i američkim državljanstvom.

- Kada sam rekao da će se nastaviti sa rezolucijama o Srebrenici nisam pogrešio. Nastavlja se sa pritiscima na Srbiju i na celokupan srpski narod - kazao je predsednik.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je novu državnu pomoć u emisiji "Intervju" na televiziji Pink. Gostovanje predsednika Srbije možete pratiti na našem portalu klikom na LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.