MLADOŽENJA završio u POGREŠNIM SVATOVIMA: Hit snimak obišao društvene mreže... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 07:52

MLADOŽENJA završio u POGREŠNIM SVATOVIMA: Hit snimak obišao društvene mreže... (VIDEO)

Mladoženja i njegova pratnja ne samo da su se pojavili na pogrešnom mestu, već su ćaskali sa okupljenom porodicom pogrešne mlade

Kada su u pitanju venčanja postoji čitav niz stvari koje bi baš na taj dan mogle da pođu naopako. Jedan od najvećih strahova mladenaca je da se u međuvremenu druga strana ne predomisli, ali verovatno niko još nije bio u prilici da se pojavi na pogrešnom venčanju i oženi pogrešnu osobu.

Koliko god bizarno zvučalo, upravo to se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodilo jednom Indonežaninu, koji je završio na pogrešnom mestu zahvaljujući Gugl navigaciji, prenosi "Unilad".

Par je koristio funkciju deljenja lokacije na Gugl mapama, kako bi osigurao da svi završe na dobrom mestu, međutim nevesta tvrdi da je definitivno dala pravu adresu, pa za incident krivi Gugl.

A post shared by www.borobudurnews.com (@borobudurnews)

Međutim, mladoženja i njegova pratnja ne samo da su se pojavili na pogrešnom mestu, već su ćaskali sa okupljenom porodicom pogrešne mlade, razmenili poklone, a zatim zauzeli mesta i tek onda shvatili da im je mlada potpuno nepoznata.

Video sa tog događaja postao je viralan i prikazuje trenutak kada mladoženja i njegova pratnja napuštaju ceremoniju, nakon što su shvatili kakvu su grešku napravili.

Srećom, mladoženja je uspeo da stigne na pravu adresu, pre nego što je prava mlada pomislila da je odustao od venčanja i na kraju, par je konačno izgovorio sudbonosno "da".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.