MLADIĆ (25) UHAPŠEN U VALJEVU: Pljačkao žene na ulici, otimao im torbe s ramena

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 21:06

MLADIĆ (25) UHAPŠEN U VALJEVU: Pljačkao žene na ulici, otimao im torbe s ramena

On će s krivičnom prijavom za razbojništvo i tešku krađu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu.

Muškarac M. M. (25) iz Valjeva, koji je u dva navrata, sa razmakom od nešto više od mesec dana, opljačkao dve sugrađanke na ulici, uhapšen je danas.

On se sumnjiči da je, 2. februara na ulici prišao s leđa tridesetšestogodišnjoj ženi i pokušao da joj strgne ranac sa ramena, a potom je gurnuo, posle čega je ona ispustila novčanik.

Iz njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novčanika je uzeo 5.000 dinara, a potom ga bacio. Novčanik sa dokumentima su pronašli građani i vratili ga vlasnici.

Prethodno, kako je navedeno, M. M. se sumnjiči i da je krajem decembra prošle godine, takođe na ulici, istrgao torbu iz ruku četrdesetčetvorogodišnje žene, iz novčanika uzeo 6.000 dinara, a potom torbu i novčanik bacio nedaleko odatle, gde ih je žena i pronašla.

Posle hapšenja, on će s krivičnom prijavom za razbojništvo i tešku krađu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Valjevu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS U VALJEVU! Mladić (25) pljačkao žene na ulici - otimao im torbe s ramena

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022

On će s krivičnom prijavom za razbojništvo i tešku krađu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu..Muškarac M. M. (25) iz Valjeva, koji je u dva navrata, sa razmakom od nešto više od mesec dana, opljačkao dve sugrađanke na ulici, uhapšen je danas...On se sumnjiči da je, 2. februara na ulici...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.