„MLADE ZABOLE ZA TO”: Karleuša oštro uzvratila na uvrede iz Hrvatske

Izvor: Večernje novosti, 19.Jul.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„MLADE ZABOLE ZA TO”: Karleuša oštro uzvratila na uvrede iz Hrvatske

Pevačica nije ostala dužna direktorki Turističke zajednice u Makarskoj i brzo joj je odgovorila PEVAČICA Jelena Karleuša odgovorila je direktorki Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić koja je na svom Fejsbuk profilu javno napala vlasnike noćnog kluba pod nazivom "Petar Pan" u Makarskoj iz kojeg "trešte" srpski narodnjaci.Posebno joj je zasmetao nastup naše folk zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Jelene Karleuše koja je u klubu nastupila prošle srede.Pročitajte još: KOME SMETA JAKA CAJKA? Hrvatska novinarka brutalno izvređala Karleušu, ali i ostale srpske pevačice"Dragi prijatelji, trudim se da podelim na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se da napravimo odličan program za Makarsko kulturno leto, od operete do opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog džeza i rokenrola... I onda privatni preduzetnici koji dođu na mesec dana po profit u grad u 'Petar Pan' dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i 'obeležiti' naš grad", napisala je Novak Srzić na svom Fejsbuku."Cajke su, nažalost, prodrle i do nas. Stvarno mi je žao kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu muzičkog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska muzika nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj. Ta niša za cajke očito se otvorila u nedostatku naše izvorne muzike poput klapa i tamburice", rekla je Hloverka.Pročitajte još: CECA O ALBANSKOJ ZABRANI: Patriota sam, ali u mojim stihovima nema mržnjeKarleuša joj nije ostala dužna i brzo je odgovorila na Instagramu:"Čitam da se neka gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup nazivajući me 'cajkom'. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Valjda je vreme 'gospođo' da se manete šovinizma i seljačke zadrtosti i da se malo edukujete ko sam ja. Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, nego celi svet. Ne zato što sam ja 'cajka' nego što sam zvezdetina koju vole milioni i van granica Balkana, a vi, vi ste 'gospođo' jedna obična, prosta, malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne. Manite se mržnje i politike, jer ste do****** s tim i Bogu i narodu! Mlade ljude zabole za to, samo se vi u vašoj staroj glavi delite na Partizane, Četnike i Ustaše. I hvala Makarskoj na divnom provodu ", napisala je Jelena na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SVET BRUJI O MENI!" Hrvatica nazvala Karleušu "CAJKOM", a Jelena je oduvala BRUTALNOM porukom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019

Nikom ne ostaje dužna!..Pevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom komentara bivše voditeljke urednice HRT-a, današnje direktorke Turističke zajednice u Makarskoj, Hloverke Novak Srzić, koji je podigao veliku prašinu...Karleuša je putem društvenih mreža žestoko i u svom stilu odgovorila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.