MISTERIOZNA SMRT u Sloveniji: Otac i sin umrli na krajnje BIZARAN način

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNA SMRT u Sloveniji: Otac i sin umrli na krajnje BIZARAN način

Pronađeni mrtvi u podrumu

Kako se piše, oni su po svoj prilici preminuli dok su kuvali vino. Oni su se najverovatnije otrovali ugljen-dioksidom koji se razvija pri vrenju grožđa.

Brutalno silovao i ubio devojčicu (6): U zatvoru ga je stigla kazna, hodnicima se PROLAMALI njegovi jauci (VIDEO)

Lokalna policija je nešto pre deset sati dobila poziv da su u prostoriji tri tela koja ne pokazuju znake života, 67-godišnji muškarac i 27-godišnjak, njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sin. Pristigla Hitna pomoć pokušala je reanimaciju ali bezuspešno, dok je 63-godišnja žena, supruga i majka preminulih, spasena i smeštena u bolnicu.

Naređena je sudska obdukcija tela umrlih, ali na telima nema znakova nasilja, a sumnja se da su umrli od trovanja ugljen-dioksidom.

Policija i zdravstvene službe upozorile su da su se slične nesreće i ranije dešavale, kao i da se takvi radovi nikada ne smeju obavljati bez mera opreza, pri čemu je potrebno prostorije više puta provetriti, pa i proveravati moguću povećanu koncentraciju otrovnog gasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.