MISTERIOZNA EKSPLOZIJA U RUSIJI! Upaljeni ALARMI širom grada, niko ne zna ŠTA SE DEŠAVA - policija na nogama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 13:49

MISTERIOZNA EKSPLOZIJA U RUSIJI! Upaljeni ALARMI širom grada, niko ne zna ŠTA SE DEŠAVA - policija na nogama (VIDEO)

Stanovicni Rostova na Donu prijavili su snagama bezbednosti da su čuli jaku eksploziju.

Stanovnici Rostova na Donu čuli su glasan zvuk, sličan eksploziji. Građani javljaju na se u zapadnom delu grada zatresli prozori, a na istoku upalili auto-alarmi. Zvuk sličan eksploziji snimile su i ulične kamere.

Šef administracije Batajska Roman Vološin prokomentarisao glasan zvuk, rekavši da u gradu nije bilo vanrednih situacija, već se istražuju uzroci zvuka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

⚡️Explosion in Rostov-on-Don, Russia. pic.twitter.com/i7NndJmnud

— War Monitor (@WarMonitors) March 29, 2023

Ranije je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev govorio o situaciji u gradu usred izveštaja da su se u gradu čuli zvuci eksplozija. Prema njegovim rečima, zvuci eksplozija se čuju zbog uvežbanosti sistema protivraketne odbrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.