MISLE DA SU ZANIMLJIVI: Đilas i Šolak nastavljaju da se hvale razbacivanjem novca građana Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 09:47

MISLE DA SU ZANIMLJIVI: Đilas i Šolak nastavljaju da se hvale razbacivanjem novca građana Srbije

Neumesno hvaljenje razbacivanjem novca građana Srbije radi kupovine engleskog fudbalskog kluba nastavlja se od strane Đilasa i Šolaka.

Pomenuti dvojac kao da je potpuno izgubio razum opijen stotinama miliona evra koje su oteli srpskom narodu!

Smatraju da zadaju teške udarce srpskim vlastima i srpskoj državi kad u Engleskoj pobeđuje klub koji su kupili parama srpskog naroda!

Portal blizak lideru SSP, od milošte klub naziva "Sbbovci", aludirajuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na SBB čiji je većinski vlasnik Dragan Šolak.

U tekstu koji veliča kupljeni fudbalski klub više od pobede ističu, a zapravo to priželjkuju, kako zbog trijumfa tuguju SNS i Aleksandar Vučić.

Ovakvim uvodom u vest, još jednom dokazuju da su u kampanji spremni na sve, a pominjanje predsednika Srbije i njegovo navodno tugovanje zbog pobede kluba kupljenog novcem sumnjivog porekla, samo je početak u njihovoj prljavoj trci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.