MISICA SE PREDALA! Fatalna lepotica UŠETALA U STANICU, osumnjičena za LIKVIDACIJU BIZNISMENA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISICA SE PREDALA! Fatalna lepotica UŠETALA U STANICU, osumnjičena za LIKVIDACIJU BIZNISMENA (FOTO)

Misica se predala u mestu Turbe.

Sunita Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičena za ubistvo Nine Ivankovića iz Mostara, predala se noćas policajcima u mestu Turbe kod Travnika.

Ovu informaciju potvrdili su u MUP-u SBK te kazali da je osumnjičena pod kontrolom PS Travnik.

- Oko 20 sati u PS Travnik dobrovoljno se predala osoba inicijala S.H.B. (1998. godište). Ona je lišena slobode prema poternici MUP-a HNK - potvrdio portparol Hasan Hodžić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Podsećamo, rano jutros na Buni kod Mostara ubijen je Nino Ivanković (1964.) ispred svog ugostiteljskog objekta, a mostarska policija tragala je za Hindić-Bošnjaković.

Dežurna tužiteljka je kazala da je došlo do nasilne smrti, a pored ubijenog pronađen je i pištolj.

Najlepša provalnica na svetu je VRELA HRVATICA: Procurio snimak njene PLJAČKE, a ono što je rekla na sudu ostaviće vas u ŠOKU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.