MISICA ĆE OSTATI INVALID! Jeziva sudbina lepotice iz Marbelje, teško povređene u eksploziji bombe

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2018, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISICA ĆE OSTATI INVALID! Jeziva sudbina lepotice iz Marbelje, teško povređene u eksploziji bombe

Ozbilje povrede

U bombaškom napadu lepotici Olac Bilbao Gonzales (20) leva noga izlomljena i potpuno spaljena. Njen prijatelj S. S., kom je bomba bila namenjena, posetio ju je u bolnici.

Pročitajte i:

Španska misica Olac Bilbao Gonzales (20) ostaće invalid nakon što je teško povređena u eksploziji bombe podmetnute pod džip "audi" njenog prijatelja u subotu oko dva sata iza ponoći u beogradskom naselju Galenika. Osim teškog preloma potkolenice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepotici Olac je noga gotovo potpuno izgorela i pitanje je da li će moći normalno da hoda, čak ako joj lekari u Beogradu i spasu nogu.

Strašne povrede

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Olac je posle stravične eksplozije primljena u zemunsku bolnicu.

- Ona je zadobila brojne posekotine i povrede po telu, ali najviše joj je stradala leva noga. Ima otvoreni prelom potkolenice i opekotine četvrtog stepena po celoj nozi. Došlo je do nekroze, odnosno izgoreli su joj koža, mišići, tetive... - kaže izvor.

Zbog stravičnih povreda lekarski konzilijum zemunske bolnice odlučio je da Gonzalesovu uputi na plastičnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije, kako bi specijalisti pokušali da joj što više pomognu.

- Špansku misicu su već posetili lekari sa VMA kako bi videli ozbiljnost njenih povreda. Gonzalesova će biti podvrgnuta posebnim tretmanima i operacionim zahvatima. Ukoliko naši stručnjaci i uspeju da izbegnu amputaciju, sigurno će Olac ostati unakažena noga i pitanje je da li će ikada moći normalno da hoda - navodi naš sagovornik.

Lepa Španjolka, koja je bila Mis Marbelje 2014, upoznala se ranije u tom gradu sa S. S., pa ga je iz još nepoznatih razloga posetila u Beogradu samo dan pre nego što je stradala.

Podsetimo, eksplozija se dogodila u naselju Galenika u Zemunu kada su nepoznati napadači postavili bombu pod automobil S. S. koji je blizak klanu ubijene braće Šaranović.

Majka stigla iz Španije, posetila Olac u bolnici

Povređenu Olac Bilbao Gonzales posetila je majka u zemunskoj bolnici, koja je hitno doputovala iz Španije, čim su joj javili da je njena ćerka preživela bombaški napad.

- Žena je u stravičnom šoku. Sve vreme je plakala i ljubila svoju ćerku. Preko svog prevodioca je molila lekare da urade sve što je moguće da spasu nogu njene ćerke, kako bi je ona potom odvela što dalje iz Srbije - kazao je naš izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.