MIS SRBIJE RAZNEZILA PRIZNANJEM O POKOJNOJ MAJCI A ZATIM PROGOVORILA O ULASKU U RIJALITI

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIS SRBIJE RAZNEZILA PRIZNANJEM O POKOJNOJ MAJCI A ZATIM PROGOVORILA O ULASKU U RIJALITI

Ivana Trišić je pre desetak dana ponela laskavu titulu "Mis Srbije", a za razliku od mnogih svojih prethodnica nije pustila suzu nego je ovo priznanje prihvatila sa osmehom. Ipak, u poslednjem intervjuu je otkrila da je zadržavala suze, ali im nije dala da poteknu iz jednog razloga.

- Sebi sam obećala da ću se, ako pobedim, suzdržati da ne zaplačem. Ipak, u trenutku kada sam pomislila da me pokojna majka možda posmatra sa nekog lepog mesta i da je ponosna na mene, bila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << na ivici suza - priznala je Ivana prilikom razgovora za "Hello".

Kako su sva svetla reflektora uperena u nju, mnogi očekuju da je vide u nekom od rijalitija, odnosno da pođe stopama nekih svojih prethodnica, a Trišićeva ne isključuje tu mogućnost.

- Ima različitih rijalitija. Zajedničko im je to da u njima pobeđuju i opstaju najjači. Ne kažem da nisam mentalno jaka, ali moj temperament nije zanimljiv za rijaliti. Verovatno se ne bih dugo zadržala u toj priči - zaključila je ona.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Novu Mis Srbije upitali o učešću u rijalitiju, a njen odgovor iznenadiće mnoge

Izvor: Blic, 22.Okt.2017

Ivana Trišić je pre nešto više od desetak dana ponela laskavu titulu "Mis Srbije", a za razliku od mnogih svojih prethodnica nije pustila suzu nego je ovo priznanje prihvatila sa osmehom...Kako su sva svetla reflektora uperena u nju, mnogi očekuju da je vide u nekom od rijalitija, odnosno da pođe...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.