MILjANIN SIN PRIKAZAN PRVI PUT U ZADRUZI: Njegov plač odjekivao kućom (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILjANIN SIN PRIKAZAN PRVI PUT U ZADRUZI: Njegov plač odjekivao kućom (VIDEO)

Posle nekoliko dana od početka rijalitija "Zadruga 2" mali Željko je prvi put prikazan u prenosu iz Šimanovaca. I to se desilo. Beba koja je začeta u rijalitiju "Parovi", pred kamerama koje snimaju 24 sata, nastavila je svoj rijaliti život. Miljana Kulić je gotovo čitavu trudnoću iznela u prvoj sezoni konkurentske "Zadruge", a sada je odlučila da zajedno sa malim Željkom uđe i u drugu sezonu šoua u Šimanovcima.Posle nekoliko dana od početka rijalitija "Zadruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 2" mali Željko je prvi put prikazan u prenosu iz Šimanovaca.On se nalazi u posebnoj prostoriji, odvojenoj od ostalih učesnika. Pored Miljane i njene majke Marije Kulić, na Željka pazi i dadilja.Danas, kada je Željko prvi put prikazan u rijalitiju, Miljana je sedela sa Lunom Đogani i Savom Perovićem pored bazena, a onda se on probudio i snažno zaplakao. Brižna mama je skočila na njegov glas i krenula da ga kupa.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Miljana Kulić prvi put POKAZALA BEBU U "ZADRUZI 2", začuo se Željkov plač, a ona potrčala ka kući

Izvor: Blic, 10.Sep.2018, 17:17

Miljana Kulić je u rijaliti "Zadruga" ušla sa majkom Marijom i naslednikom, bebom Željkom, koga su danas po prvi put prikazali u programu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.