MILOV TEROR SE NASTAVLJA: Ustavni sud odbio žalbu o ukidanju zatvora za Kneževića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOV TEROR SE NASTAVLJA: Ustavni sud odbio žalbu o ukidanju zatvora za Kneževića

Veće Ustavnog suda odbilo je žalbu advokata Milana Kneževića da se poslaniku DF-a ukine odluka o slanju u zatvor.

U 11 sati će biti održana sednica na kojoj će se odlučivati o slučaju Nebojše Medojevića.

Pošto nije bilo saglasnosti veća čija odluka mora biti jednoglasna, žalbama advokata baviće se plenarna sednica sudija Ustavnog suda.

Medojević je 12 dana u zatvoru zbog odbijanja da Višem sudu kaže ime agenta ANB-a koju mu je navodno saopštio da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić primio 100.000 evra mita od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše da mu ne bi odredio pritvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USTAVNI SUD ODBIO ŽALBU O UKIDANJU ZATVORA KNEŽEVIĆU: Neka čeka plenarnu sednicu, a o Medojeviću UPRAVO RASPRAVLJAJU!

Izvor: Kurir, 11.Dec.2018

Tročlano veće Ustavnog suda Crne Gore nije danas bilo saglasno o uvođenju privremene mere na osnovu koje bi bilo obustavljeno izvršenje kazne zatvora za poslanika Milana Kneževića, tako da će se tome izjasniti Sud na plenarnoj sednici.

Nastavak na Kurir...

Ustavni sud odbio Kneževićevu žalbu

Izvor: RTS, 11.Dec.2018

Odbijena je žalba na sudsku odluku o slanju u zatvor poslanika opozicionog Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića. . Veće Ustavnog suda odlučivalo je po žalbi Kneževića, a izneto je više predloga, preneo je portal...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.