MILOŠEVIĆI NEĆE NA SUD! Marija i Marko odustali od tužbe za seriju Porodica, advokat otkrio koji je GLAVNI RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 19:02

MILOŠEVIĆI NEĆE NA SUD! Marija i Marko odustali od tužbe za seriju "Porodica", advokat otkrio koji je GLAVNI RAZLOG

Preokret

Marija i Marko Milošević su putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu produkciji i tražili hitno obustavljanje realizovanje serije "Porodica", međutim kasnije su odustali od tužbe.

Advokat Dragoljub Tomašević otkrio je da Marija i Marko Milošević pravdu neće potražiti na sudu:

- U ovoj fazi u koju su došli na kraju neće da tuže nikog. Dali smo obrazloženje zbog čega ne treba da se snima, a potom emituje ta serija. Mi tu seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gledamo da je snimljena iz negativnog aspekta. Ko god mislio da se radi o umetničkom dojmu, to je zapravo jedan fijasko, tačnije ništa ne valja. Mi nećemo sada da ispravljamo, kada je sve otišlo u etar, da ispravljamo krive Drine i remetiti, da utičemo na nečiju umetničku slobodu. To je poslednja odluka koju imam od porodice. Nećemo se tim sudskim procesima baviti, neka sud javnosti kaže svoje mišljenje.

Serija "Porodica" prikazala je tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.