MILOGORCI DOTAKLI DNO! Raspop Miraš Dedeić dao intervju za USTAŠKI LIST: Srpskoj pravoslavnoj crkvi treba suditi u Hagu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOGORCI DOTAKLI DNO! Raspop Miraš Dedeić dao intervju za USTAŠKI LIST: Srpskoj pravoslavnoj crkvi treba suditi u Hagu!

Anatemisani raspop Miraš Dedeić rekao je za ustaški list "Hrvatski tjednik" da Srpskoj pravoslavnoj crkvi treba suditi u Hagu.

Dedeić je, osim što je izopšten iz crkvene zajednice i poznat i po nasilničkom ponašanju ustaškim istomišljenicima je rekao da "mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije priziva zlo i nesreću".

- Koju pravdu pominje on, ratni huškač protiv muslimana i katolika, koji treba da "liže rane" zadobijene u ratovima po Bosni i Hrvatskoj? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Umesto da po presudi Haškoga suda za ratno huškanje, okajava grehe u zatvoru u Ševeningenu, zaogrnut omoforom, on ponovo priziva zlo i nesreću, pa bi bilo mudro, pre nego li on njoj, država njemu stane nogom za vrat - rekao je Dedeić za mitropolita jedine priznate kanonske crkve u Crnoj Gori SPC.

Dedeić i njegov putujući cirkus "NVO CPC" iz godine u godinu raspiruju mržnju među pravoslavnim narodom u Crnoj Gori nadajući se da će prizvati "ukrajinski scenario", međutim anatemisani raspop i od Boga proklet Miraš dobro zna da Vaseljenska pravoslavna crkva i njen poglavar patrijarh Vartolomej priznaju jedino SPC i mitropolita Amfilohija.

Podsetimo se kako ovaj raspop udara stariju ženu u Kotoru pre par godina.

Da je ovaj nesretnik u nemilosti Božijoj svedoči i video snimak iz 2010. godine kada se srušila tenda tokom održavanja "službe".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RASPOP MIRAŠ DEDEIĆ ZA USTAŠKI HRVATSKI TJEDNIK: SPC bi trebalo da se sudi u Hagu!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2019

Anatemisani raspop Miraš Dedeić rekao je za ustaški list Hrvatski tjednik da Srpskoj pravoslavnoj crkvi treba suditi u Hagu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.