MILIONI ZA ZAŠTITU OD POŽARA: Počela podela BESPOVRATNIH SREDSTAVA za dobrovoljna vatrogasna društva

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIONI ZA ZAŠTITU OD POŽARA: Počela podela BESPOVRATNIH SREDSTAVA za dobrovoljna vatrogasna društva

Konkurs otvoren do 20. novembra

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu ponudio je 40 miliona dinara kao bespovratna sredstva za finansiranje programa značajnih za zaštitu i spasavanje od požara.

Javni konkurs odnosi se na finansiranje programa od javnog interesa, a cilj je podizanje svesti građana dobrovoljnih vatrogasnih društava i njihova popularizacija.

Dobrovoljna vatrogasna društva sa teritorije Vojvodine mogu konkurisati za novac kojim bi nabavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uniforme - zaštitna radna odela za intervencije na otvorenom, a maksimalno mogu dobiti 600.000 dinara.

Uslov za konkurisanje je da su društva osnovana pre 2015. godine, da imaju minimum pet članova i da nisu u stečaju ili likvidaciji.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 20. novembrom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.