MIKA ALEKSIĆ USKORO PRED SUDOM: Oglasio se Tintor o šokantnim izjavama Mikine žene i optužnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 09:29

MIKA ALEKSIĆ USKORO PRED SUDOM: Oglasio se Tintor o šokantnim izjavama Mikine žene i optužnici

Jugoslav Tintor o slučaju beogradskog profesora glume Miroslava Mike Aleksića.

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa oštećene strane u postupku protiv beogradskog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kaže da nedavna medijska pojavljivanja i izjave pojedinaca poslednjih dana u ovom slučaju ne mogu da utiču na samu optužnicu, svedočenja i dokaze koji postoji.

Tintor je komentarišući ljude koji su u medijima ustali da brane Aleksića poslednjih dana, poput >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mikine supruge, naveo da je cilj njihovih izjava drugačiji i da je reč o koordinisanoj aktivnosti.

- Ovde je reakcija nakon 4 meseca i može se pitati šta je bio cilj toga - rekao je Tintor za Prvu.

Advokat veruje da ima dovoljno dokaza da se dokaže, kako kaže, krivica Mike Aleksića. Govoreći o samoj optužnici, Tintor ističe da trenutno otklanjaju sami tehnički nedostaci optužnog predloga i da će se on uskoro naći pred sudskim većem.

- Mi sada čekamo, u narednih 10 dana će (optužnica) biti ponovo pred sudskim većem dostavljena na preispitivanje. Negde očekujem da sudsko veće potvrdi optužnice i da sledeći momenat bude pojavljivanje okrivljenog Aleksića pred sudom - rekao je Tintor.

Advokatih oštećenih u ovom postupku ističe da ne misli da je u interesu Aleksića da se do kraja postupka brani ćutanjem i da očekuje da će osumnjičeni beogradski profesor glume da iznese svoju odbranu.

Upitan da li će suđenje u ovom predmetu da bude dugo ili kratko, Tintor kaže da misli da suđenje neće biti po "kratkom postupku" i dodao da je važno da se sve raspravi pred sudom.

- Ne želim nikom preki sud, neka se raspravi sve do detalja i to je preduslov za valjano vršenje pravde - navodi Tintor.

On je istakao da je veliko interesovanje javnosti i medija za ovaj predmet, ali da je potrebno voditi računa kod izveštavanja o samom slučaju da ono bude na jedan objektivan i profesionalan način.

Podsetimo, Mika Aleksić uhapšen je početkom godine u Beogradu, njega su srpske glumice i druge polaznice njegove škole glume "Stvar srca" optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.