MIKA ALEKSIĆ SNIMAO SILOVANJA: Ubeđivao je žrtve da tako vežbaju erotske scene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 16:31

MIKA ALEKSIĆ SNIMAO SILOVANJA: Ubeđivao je žrtve da tako "vežbaju" erotske scene!

Više žrtava ispričalo u policiji da ih je Miroslav Mika Aleksić snimao i terao da se gledaju na ekranu dok ih je on seksualno zlostavljao

Miroslav Mika Aleksić snimao je pojedine devojke dok ih je seksualno zlostavljao u svojoj kancelariji.

Profesor glume ubeđivao je svoje žrtve da tako "vežbaju kadar" za erotske scene, bez kojih neće moći da se probiju u svetu filma, bez kojih neće moći da se probiju u svetu filma!

Kada bi završio sa iživljavanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mika bi nesrećne devojke, kako one kažu, "blagosiljao" i rekao bi im: "Sada ste se sjedinile s Bogom!?!"

Policiji se, do sada prijavilo tridesetak devojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića da ih je u poslednjih 12 godina seksualno zlostavljao u školi u školi glume "Stvar srca".

- Svedočenja tih devojaka, koje su sve bile maloletne u vreme kad su zlostavljane i silovane, šokirala su inspektore. Iskazi nekoliko devojaka su skoro istovetni , što ukazuje da je Aleksić koristio iste metode kako bi manipulisao učenicama i tera ih na seks i bludne radnje.

One su ispričale da ih je Mika zaključavao u svoju kancelariju, u kojoj su bili kamera i monitor. Profesor bi im zatim naredio da se skinu gole i ubedio ih da će ih naučiti posebnim veštinama snimanja erotskih scena kako bi, navodnom njihova tela na ekranu izgledala kao umetničko delo”, kaže izvor.

Prema njegovim rečima, Mika bi postavio devojke ispred kamere, pa bi im objašnjavao iz kog ugla da snimaju gole grudi, pri čemu bi ih dodirivao i mazio po dojkama.

- Aleksić ih je ljubio i lizao po telu, sve vreme ubeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uverene da im je profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata”, kaže sagovornik, i dodaje da Aleksić, po svemu sudeći, nije čuvao snimke zlostavljanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.