MIĆA I ZORICA OTKRILI: Sloba i Kija skovali plan u Beloj kući, nikada se neće razvesti

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIĆA I ZORICA OTKRILI: Sloba i Kija skovali plan u Beloj kući, nikada se neće razvesti

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar pre nekoliko dana su potpisali papire za razvod braka, a upravo ovu situaciju komentarisali su zadrugari Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar pre nekoliko dana su potpisali papire za razvod braka, a upravo ovu situaciju komentarisali su zadrugari u večerašnjem izdanju emisiji "Zadruga - Narod pita".Voditelj Ognjen Nestorović ugostio je Lepog Miću, Zoricu Marković i Zoranu Stefanov koji su iskomentarisali ljubavni trougao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koji je obeležio prvu sezonu "Zadruge". NOVI RAT NA ESTRADI UPRAVO POČINjE: Kija žestoko odbrusila Karleuši - U najvećim napadima koje su Luna i Sloba imali, kad su još malo pi*ali jedno po drugom, roditelji su im pružali najveću podršku, slali srca, "ljubav za ljubav" i tako dalje. Nas 70 učesnika nismo imali procenata koliko Kija imala sama. Oni se nisu razveli već su potpisali papire, i nikad se neće razvesti - rekao je Mića.Zorica se nadovezala i naglasila da su Kija i Sloba imali tajni dogovor u Beloj kući koji niko do sada nije shvatio. Kija Kockar: Slobodan ne želi da se razvede, ali treću šansu ne zaslužuje - I ja mislim da se neće razvesti. On je izgovorio "Prvo karijeru pa bebu", ljudi on je to rekao - navela je Markovićeva.- Nije se on izgubio on je i te kako svega svestan. On da se izgubio bio bi sa Lunom - dodao je Mića.Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZORICA ZNA ŠTA SE DESILO KIJI I SLOBI PRE DVE GODINE: Kad budem dobila fotografije i sve crno na belo otkriću šta znam! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2018

Za vreme devetomesečnog boravka u rijalitiju, Kija i Sloba su mnogo puta ponavljali da u njihovom životu postoji nešto što se dogodilo pre dve godine Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović najpoznatiji su supružnici u Srbiji koji su proživljavali pravu životnu dramu u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.