MI SMO ARKANOVCI, GDE SU PARE Razbojnici davili i tukli penzionera u Nišu

Izvor: Blic, 18.Mar.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MI SMO ARKANOVCI, GDE SU PARE" Razbojnici davili i tukli penzionera u Nišu

- Spavao sam kada su me uhvatili za noge i izvukli iz kreveta. Počeli su da me biju i viču "Mi smo Arkanovci, gde su pare, gde su pare?" Uplašio sam se da će me ubiti.

Ovim rečima počinje ispovest Kemal Šakir (69) iz Niša koji je doživeo najcrnju moru kada su mu 17. marta u gluvo doba u kuću u Bovanskoj ulici u naselju Beograd-mala upala trojica maskiranih razbojnika!

- Upali su oko 3.10 časova. Ja sam spavao u krevetu. Probudio sam se kada su me bukvalno izvukli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz kreveta. Jedan je počeo da me davi i da me bije. Vikao je: „Ćuti, ćuti“, a onda su usledili udarci u glavu. Napravili su urnebes u stanu, sve su prevrnuli. Uzeli su mi celu ušteđevinu od 650 evra i 10.000 dinara od penzije koju sam imao - jada se Šakir koji je penzionisani sudski prevodilac za turski jezik.

Iako ima psa u dvorištu koje je ograđeno ogradom sa šiljcima, i kameru na ulazu u kuću, razbojnici su upali u njegov dom razvalivši rešetke na dnevnoj sobi, sa zadnje strane kuće.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.