META IM BILI MARKETI: Uhapšena trojica lopova, za četvrtim iz Hrvatske JOŠ SE TRAGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2020, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

META IM BILI MARKETI: Uhapšena trojica lopova, za četvrtim iz Hrvatske JOŠ SE TRAGA!

Policija u Prijedoru uhapsila je trojicu lopova, dok se za četvrtim državljaninom Hrvatske intenzivno traga.

Uhapšeni su A.M. koji je policiji od ranije poznat, te A.R. i A.U, dok se traga za I. B. iz Hrvatske.

Osumnjičeni se terete za četiri krivična dela u kojima je pričinjena materijalna šteta od 10.000 maraka. Sumnja se da su A.M. i I.B. su 1. januara ove godine oko 20.45 časova u Prijedoru opljačkali market preteći radnici da će je ubiti nožem-

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Tokom kriminalističke obrade osumnjičenih, utvrđeno je da je A.M. u septembru prošle godine na području Prijedora počinio krivično delo teške krađe u prodavnici i ugostiteljskom objektu. Kriminalističkom obradom utvrđeno je i da je A.U. u novembru prošle godine u Trnopolju počinio krivično delo paljevine.

- Policijska uprava Prijedor u periodu od 15. januara do 5. februara ove godine, tokom realizacije akcije  identifikovala je A.M, A.R. i A.U. svi iz Prijedora i I.B. državljanin Hrvatske za koje postoji sumnja da su tokom 2019. i 2020. godine na području ove Uprave izvršili četiri krivična dela - saopšteno je iz prijedorske policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.