META BOMBAŠKOG NAPADA NIJE BIO OTAC MARIJANE MIĆIĆ!? Jezivo svedočenje komšije koji je video SVE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

META BOMBAŠKOG NAPADA NIJE BIO OTAC MARIJANE MIĆIĆ!? Jezivo svedočenje komšije koji je video SVE! (VIDEO)

Danas je u Ulici Vojvode Stepe u naselju Voždovac u Beogradu došlo do eksplozije automobila ispod kog je bila bomba, a u kom je bio otac voditeljke Marijane Mićić. Nebojša Mićić (63) zadobio je lakše telesne povrede, a komšija navodi da je bomba bila namenjena suvozaču

- Prizor je bio jeziv. Auto je potpuno uništen, a Marijanin otac je imao ogromnu sreću što je zadobio samo lakše telesne povrede. Nebojša je ustao, otišao do hostela koji se nalazi nedaleko od mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kom se dogodila eksplozija, držao se za uvo i bio je u šoku. Takoreći, ništa mu nije bilo. Ljudi su šokirani kako je uopšte preživeo. Posle eksplozije je bio samo malo garav po licu. Inače, Nebojša je staklorezac, dobar čovek koji se nikom nije zamerio - kaže komšija za Srpski telegraf.

On dodaje da je Nebojšu silina eksplozije izbacila na ulicu.

- Sve je odjednom grunulo kao da je bombaški napad. Silina eksplozije ga je izbacila na ulicu. Bomba je postavljena ispod suvozačevog mesta i eksplozivna naprava je bila namenjena suvozaču - tvrdi komšija očevidac.

Eksploziv je bio aktiviran dok je vozilo bilo u pokretu i na putu. Mićićeva je za medije prokomentarisala da auto ispod kog je podmetnuta bomba već dugo nije u njenom vlasništvu.

Ona se bratu požalila da je u velikom strahu.

- Posle ovoga neću više smeti u kola - rekla je Mićićka, na šta joj je brat Milan odgovorio da će od sada stalno gledati ispod automobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.