MESTO ZLOČINA JE LOKALNA BOGOMOLJA: Nije mogao da podnese njihov rastanak, pre godinu dana njen postupak ga je razbesneo

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2022, 00:36

MESTO ZLOČINA JE LOKALNA BOGOMOLJA: Nije mogao da podnese njihov rastanak, pre godinu dana njen postupak ga je razbesneo

Otkriveni novi detalja jezivog zločina kod Paraćina

Ana Živanović (41) ubijena je u selu Šavac kod Paraćina kada je njen bivši patrtner Vladan Todorović (51) izrešetao "škorpionom" u njenim kolima, a potom sebi presudio jednim hicem.

Izvor blizak istrazi je objasnio da je u ubijenu devojku ispaljeno je čak pet metaka, dok Vladan ima samo jednu prostrelnu ranu.

- Lokalni pecaroši pozvali su oko 7 sati ujutru policiju i prijavili da su kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brane blizu Velike Morave pronašli mrtvu ženu u kolima, a pored automobila telo muškarca. Policija je otišla na teren i utvrdila da je reč o ubistvu i samoubistvu, te da je Todorović Anu ubio sa pet hitaca iz oružja koje je imao u nelegalnom posedu - kaže izvor i dodaje:

- On je bio oženjen i imao je dete, ali je sa Anom bio u vezi. Navodno ga je ona ostavila i odlučila da nađe novog momka, sa čime se on nije mirio, pa ju je pozvao da se nađu, a onda i ubio. Todorović je ranije imao zabranu prilaska Živanovićevoj koja ga je prijavljivala zbog nasilja - reči su sagovornika.

Kako dodaje, da je žena nađena u svom automobilu.

Tela Živanovićeve i Todorovića pronađena su u blizini crkvenog zapisa.

- To mesto je meštanima sveto i tu se okupljaju i dovode stoku svakog 14. jula da bi imali zdravlje. Prema predanju, u ovom mestu je bila velika kuga, životinje su umirale, pa su oni tu napravili taj spomenik sa krstom posvećen Svetim Vračima. Vladan je Anu ubio baš pored tog mesta koje je maltene lokalna bogomolja - kažu meštani.

Prijatelji ubijene Ane ispričali su da je nesrećna devojka bila sa Vladanom nekoliko godina, a kada ga je ostavila nije se mirio sa novonastalom situacijom.

- Njih dvoje jesu bili u vezi, ali je ona pre godinu dana odlučila da ga ostavi i da nastavi dalje. Bila je divno stvorenje, vredna devojka koja se borila za sebe, a monstrum je ubio - priča prijateljica i dodaje:

- Nije imala mir od njega, iako je imao ženu, nije se odvajao od Ane. Branio joj je da se druži i da izlazi, psihički je mlatretirao i zbog toga je dobio zabranu prilaska. Sa svojim prijateljima Ana nije smela da se čuje godinama, a prošle godine je rekla dosta svemu - zaključila je prijateljica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.