MELINA POHVALILA SUPRUGA: Kada ste Haris Džinović onda možete da obučete šta hoćete!

Izvor: Kurir, 20.Nov.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MELINA POHVALILA SUPRUGA: Kada ste Haris Džinović onda možete da obučete šta hoćete!

On ima toliko godina da već zna šta mu stoji, a šta ne, ja se tu ne mešam. Kada ste Haris Džinović onda možete da obučete šta hoće, pohvalila je dizajnerka svog supruga

Supruga poznatog pevača Harisa Džinovića, dizajnerka Melina predstavila je svoju novu kolekciju u Majamiju.

Naime, dizajnerka je, kako kaže, dobila mnogo ponuda, ali o tome ne razmišlja.

"Dobila sam ponude, ali tu nema razmatranja, jer je meni porodica na prvom mestu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ja ne želim da budem bez muža i dece", rekla je Melina i otkrila da je jako uzbuđena zbog saradnje sa Cecom.

"Ja uživam u Ceci, imati takvu javnu ličnost... Ovo je prva javna ličnost koju ja oblačim", rekla je Melina u emisiji "Exkluziv" i još dodala da ne utiče puno na oblačenje svog supruga.

"On ima toliko godina da već zna šta mu stoji, a šta ne, ja se tu ne mešam. Kada ste Haris Džinović onda možete da obučete šta hoće", pohvalila je dizajnerka svog supruga.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.