MELANIJA OTKAZALA PUT NA MITING: Otkriven razlog zašto prva dama nije pratila Trampa na predizborni skup

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 19:39

MELANIJA OTKAZALA PUT NA MITING: Otkriven razlog zašto prva dama nije pratila Trampa na predizborni skup

Melanija Tramp se poslednji put u javnosti pojavila 29. septembra u Klivlendu

Supruga predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Melanija Tramp, otkazala je put sa suprugom na miting u Pensilvaniji, a razlog je "trajni kašalj" posle njene borbe sa korona virusom.

- Gospođa Tramp nastavlja da se oporavlja svakodnevno posle opravka od bolesti COVID-19, ali i dalje kašlje. Kao mera opreza, ona neće putovati danas - saopštila je šefica njenog kabineta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefani Grišam.

Miting u mestu Iri u američkoj državi Pensilvanija trebalo je da bude njeno prvo pojavljivanje u javnosti pošto se zarazila koronavirusom. Prva dama, međutim, trebalo bi da se pojavi u četvrtak u poslednjoj predseničkoj debati u Nešvilu, gde će Tram i njegov protivkandidat Džo Bajden "ukrstiti koplja".

, gde je bila organizovana prva TV debata dvojice predsedničkih kandidata.

Predsednički izbori u SAD održaće se 3. novembra.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.