MEKSIKO DESETKOVAN: Skoro 30.000 preminulih od korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 11:47

MEKSIKO DESETKOVAN: Skoro 30.000 preminulih od korone

Ova država je na šestom mestu u svetu po broju umrlih od početka pandemije, veoma blizu Francuske

U Meksiku su u poslednja 24 časa preminule 654 osobe obolele od korone, čime je ukupan broj umrlih dostigao 29.843, dok je broj novih slučajeva korona virusa juče, drugi dan zaredom, iznosio oko 6.740.

Po smrtnom bilansu, Meksiko je na šestom mestu u svetu, veoma blizu Francuske, koja je na petom mestu, iako ima oko dvostruko manji broj stanovnika u poređenju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Meksikom. Stalni rast broja zaraženih i preminulih u Meksiku doveo je do odlaganja planiranog ukidanja restriktivnih mera, a u saveznoj državi Nuevo Leon sada je tokom noći na snazi policijski čas.

Imajući u vidu porast broja slučajeva u SAD, više pograničnih država Meksika najavilo je obavezno merenje telesne temperature za posetioce iz te zemlje, odnosno obavezu pružanja dokaza o hotelskim rezervacijama ili neophodnim poslovima ili aktivnostima u Meksiku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.