MEDICINSKA SESTRA prekršila niz pravila i NA LICU MESTA UBILA trudnicu i dečaka (1)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 08:00

MEDICINSKA SESTRA prekršila niz pravila i NA LICU MESTA UBILA trudnicu i dečaka (1)

Medicinska sestra na odeljenju intenzivne nege uhapšena je nakon što je prošla kroz crveno svetlo i ubila trudnu mamu, njenog dečka i bebu, zajedno sa još tri osobe u užasnoj nesreći, dok je navodno bila pijana i svađala se sa svojim partnerom.

Nikol L. Linton, 37, medicinska sestra iz Teksasa koja radi u Los Anđelesu, privedena je zbog ubistva iz nehata nakon što je policija rekla da je udarila automobilom u pet drugih vozila dok je vozila brzinom većom od 100 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sat.

Ešeri Rajan (23), koja je bila u osmom mesecu trudnoće, proglašena je mrtvom na licu mesta zajedno sa svojim jednogodišnjim detetom Alonzom Lučijanom Кinterom.

Otac nerođenog deteta, Rejnold Lester, takođe je poginuo u nesreći nakon što se automobil prepolovio odmah pri udaru, potvrdili su bliski porodici.

Ešeri, Rejnold i mali Alonzo bili su na putu ka lekaru na redovan trudnički pregled trudnoće kada je „pijani” vozač udario u njihov auto.

Tabija Džonson, svedok nesreće, fotografisala je Lintonovu kako sedi na obližnjem trotoaru nakon nesreće, a u pozadini su vidljivi užasni prizori nesreće.

Džonson je rekao da je Linton zadobila samo manje povrede, uključujući krvarenje u blizini glave.

Lintonova će biti kažnjena nakon što bude puštena iz bolnice i zvanično će je optužiti okružni tužilac Los Anđelesa, navodi LA Tajms.

Vozila su klizila škripeći preko ulice i zapalila se, pre nego što su se konačno zaustavila samo nekoliko koraka dalje od nizova lako zapaljivih pumpi.

Prijateljica Lintonove otkrila je medijima da je ona bila pijana i da se svađala sa dečkom kada je ušla u automobil i izazvala strahovit sudar.

Još osam ljudi je ostavljeno da se bore za život sa užasnim povredama nakon razornog sudara. Od povređenih, šestoro su tinejdžeri, a jedan je zadobio teže povrede.

Eširina sestra Šona, koja je objavila poruku na Instagramu o incidentu, rekla je da je još uvek potresena i slomljena srca zbog gubitka i osudila je vozačicu.

- Tražimo pravnog zastupnika jer ovo nema nikakvog smisla - rekla je Šona nakon što je pregledala video snimke nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.