MARKO MILjKOVIĆ SMOGAO SNAGE DA KAŽE: Ja Lunu i dalje volim

Izvor: Večernje novosti, 07.Jul.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO MILjKOVIĆ SMOGAO SNAGE DA KAŽE: Ja Lunu i dalje volim

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su dan pred kraj "Zadruge 2", iz koje je blogerka izašla kao pobednica. Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su dan pred kraj "Zadruge 2", iz koje je blogerka izašla kao pobednica.Čak i tokom superfinala vodili su ratove. Ona je plakala, molila ga da joj objasni šta se dešava, ali Marko je mudro ćutao. Međutim, po izlasku, drugoplasirani zadrugar ipak je progovorio i na temu emocija. "Osećaj je fantastičan! Drago mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zbog Lune", počeo je Marko, koji smatra da pomirenje s bivšom nije put kojim bi krenuo u ovom trenutku: "Najbolje da ne... Ne znam, sada je baš zeznuta situacija, mnoge stvari su se izdešavale. Treba polako sve da se slegne. Ja nju i dalje volim i moram da se pomirim da je između nas kraj, da svako krene svojim putem", iskren je bio on. "Jednostavno, zbog neslaganja" - bilo je jedino što je naveo kao razlog za raskid.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Marko Miljković otvoreno o svemu: Postoji šansa da se pomire!

Izvor: Press, 08.Jul.2019, 14:49

Marko Miljković progovorio je nakon finala o svom odnosu sa bivšom devojkom Lunom Đogani! . Foto:puls. - Fantastičan je osećaj kad izađete iz rijalitija, a prvi utisak je da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.