MALI UGAR PONOVO UHAPŠEN! Policija mu pronašla heroin u bunkeru iza klime u automobilu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI UGAR PONOVO UHAPŠEN! Policija mu pronašla heroin u bunkeru iza klime u automobilu!

Mali Ugar je više puta bio hapšen.

Beogradska policija uhapsila je Milana Ugarkovića (36) zvanog Mali Ugar kod kojeg kojeg je pronađen heroin.

Pretresom Ugarkovićevog "folksvagen golfa 7" policajci su u bunkeru iza klime pronašli dva pvc paketa, u kojima je u manjih, bilo raspoređeno oko 60 grama heroina.

Ugarkoviću je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće priveden tužilaštvu.

Inače, Milan Ugarković je sin ubijenog pripadnika "zemunskog klana" Dragana Ugarkovića Ugara.

Ugarković je u februaru ove godine ispod svog automobila, koji je bio parkiran u Zemunu, pronašao bombu.

Nadležnima je postao poznat još kao maloletnik jer je sa 15 godina ubio Džemila Demirovića, zbog čega je služio kaznu u KPZ Kruševac, odakle je uspeo da pobegne. Nakon toga mu se sudilo zbog čak tri ubistva.

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVO KAKO JE PAO MALI UGAR! Policija mu pronašla štek sa 50 PAKETIĆA HEROINA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019

U sapštenju MUP navodi se da su prilikom hapšenja zaplenili oko 60 grama heroina...Beogradska policija uhapsila je Milana Ugarkovića (36) zvanog Mali Ugar kod kojeg kojeg je pronađen heroin...- Policija je pregledom automobila "golf 7" kojim je upravljao osumnjičeni pronašla heroin upakovan u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NOVI DETALJI filmske pljačke u Batajnici! RAZBOJNIK od jula 'operiše' pumpe i prodavnice! Uzeo stotine hiljada dinara!

Izvor: RTV Pink, 29.Avg.2019

Policija je u Beogradu uhapsila N. R. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na RTV Pink...

MALI UGAR PONOVO IZA REŠETAKA: Sin ubijenog zemunca uhapšen zbog heroina! Droga bila skrivena u specijalno izgrađenom bunkeru iza klime

Izvor: Kurir, 30.Avg.2019, 00:52

Milan Ugarković (36) uhapšen je juče zbog sumnje da je trgovao heroinom jer je policija u njegovom automobilu pronašla 60 grama ove droge

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.