MAKRON ŠALJE EKSPERTA ZA BEZBEDNOST U BEOGRAD! Ko je novi ambasador Francuske u Srbiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKRON ŠALJE EKSPERTA ZA BEZBEDNOST U BEOGRAD! Ko je novi ambasador Francuske u Srbiji?

Sredinom avgusta u Srbiju stiže novi ambasador Francuske Žan-Luj Falkoni, koji će na novu dužnost doći sa mesta ambasadora Francuske u Kancelariji UN u Beču.

Falkoni će zameniti Frederika Mondolonija, koji je bio na polovini mandata i koji odlaskom neće prekinuti veze sa Beogradom, jer će preći na drugu poziciju u francuskom "Ministarstvu spoljnih poslova u odeljenju zaduženom za naš region", pišu "Novosti" pozivajući se na nezvanične izvore.

Falkoni je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre Kancelarije UN u Beču, radio u Generalnom sekretarijatu za odbranu i nacionalnu bezbednost, bio je ambasador u Zapadnoevropskoj uniji i stalni predstavnik u Političkom i bezbednosnom komitetu EU (2009-2013), savetnik u kabinetu ministra (2007-2009), načelnik službe za Zajedničku spoljnu i bezbednosnu politiku (2005-2007).

Govori engleski i nemački jezik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.