MAJKA MONSTRUM! Otišla sa dečkom na putovanje i ostavila dvoje MALE DECE same kod kuće - mališani preživeli tako što su JELI SLATKIŠE iz podruma

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 22:35

MAJKA MONSTRUM! Otišla sa dečkom na putovanje i ostavila dvoje MALE DECE same kod kuće - mališani preživeli tako što su JELI SLATKIŠE iz podruma

Ona sigurno neće dobuti nagradu za "majku godine"

Prema izveštajima, uhapšena je majka iz Konektikata koja je navodno ostavila dvoje male dece kod kuće dva dana i noći dok je u novembru bila na odmoru na Floridi sa svojim dečkom.

Keri Lin Kavijaska, stanovnica Vatertovna i učiteljica u Vaterburi školi, navodno je ostavila svoju decu, koja su oboje mlađa od 12 godina, samu kod kuće od vikenda od 20. do 22. novembra. Deca su preživela i hranila se slatkišima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grickalicama, prema sudskim dokumentima koje citira NBC Conecticut.

Kavijaskin bivši muž je u decembru otišao u policijsku upravu Votertauna da prijavi da je njegova žena – koja ima primarno starateljstvo nad decom – ostavila decu samu kod kuće. On je policiji rekao da su učenici propustili školu u ponedeljak, 22. novembra, i da nije mogao da ih kontaktira tokom tog vikenda.

Rekao je policajcima da je poslao svog oca u kuću da ih proveri, ali nije mogao da dođe do dece. Kada je kasnije pitao decu da li su ostala sama kod kuće, odgovorili su mu da nisu, ali im nije verovao, navodi se u sudskim dokumentima.

Pregledao je poruke mobilnog telefona koji je dao jednom od dečaka, a koji je otkrio nekoliko poruka između dece i Kavijaske od vikenda.

Sms poruke su pokazale da jedno od dece pita svoju majku šta bi trebalo da jedu za večeru te noći.

"Samo jedi slatkiše“, napisala je majka. "Šta god je dole", dodala je.

Druga poruka od majke pokazala je da je zamolila jedno od dece da izbriše aplikaciju za razmenu poruka sa telefona. Zatim je nastavila pitajući da li su sve stare poruke nestale nakon što je aplikacija ponovo instalirana, pokazuju zapisi.

Nakon razgovora sa ocem dece u decembru, policija je otišla u Kavijaskinu kuću i pitala je da li je decu ostavila samu u novembru. Žena je rekla da je bila na Floridi sa svojim dečkom, ali da su deca ostavljena na brigu njenom bratu. Nakon što ju je policija ispitivala dalje i rekla joj da je deda dece pokušao da dođe do njih, majka je priznala da su ostala sama kod kuće.

Narednih dana policija je razgovarala sa decom, od kojih je jedno rekao da im je mama rekla da ostanu u podrumu i da ne idu na sprat.

U odvojenom intervjuu, drugo dete je policiji reklo da su im ostavljene grickalice u podrumu i da je jedna aplikacija nekoliko puta korišćena za naručivanje hrane. Dete je reklo da u ponedeljak nisu išli u školu.

Majka je uhapšen 15. januara i optužen je po dve tačke za opasnost od povrede maloletnog lica i dve tačke za nesavesno ugrožavanje drugog stepena. Ona je puštena uz kauciju od 5.000 dolara i očekuje se da će se pojaviti na sudu 25. januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.