MAJKA MONSTRUM! Izbola nasmrt svoju trogodišnju ćerku pa je spakovala u torbu: Stric ugledao JEZIV PRIZOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 14:02

MAJKA MONSTRUM! Izbola nasmrt svoju trogodišnju ćerku pa je spakovala u torbu: Stric ugledao JEZIV PRIZOR

Policijski službenici su prilikom pretresa kuće pronašli telo deteta natrpano u torbi

Majka iz Mičigena optužena je da je nasmrt izbola svoju trogodišnju ćerku i strpala njeno beživotno telo u kesu za smeće.

Džastin Džonson (22) uhapšena je nakon što je njen brat prošlog petka ugledao dečje stopalo kako viri iz torbe u njihovoj kući u Oskodi, oko 190 milja severno od Detroita.

Brat je nazvao hitnu pomoć oko 4 sata ujutro kako bi upozorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policiju, prema izjavi dobijenoj od ABC12.

Brat je policajcima rekao da je pitao sestru gde je devojčica dan ranije, ali mu je ona navodno rekla da gleda svoja posla.

. Beba je zadobila više uboda u torzo.

„Nije izgledala kao takva osoba“

Džonson nije bila kod kuće kada je policija otkrila jeziv prizor, ali su uspeli da je pronađu četiri sata kasnije kako hoda po železničkim prugama u blizini njene kuće.

Majka je navodno rekla policajcima da ne želi da govori o smrti svoje ćerke.

Devojčica je živela prvenstveno sa bakom, ali je Džonson često posećivala dete. Ostalo je nejasno kako je dete došlo da živi kod bake.

- Neobično je imati ovako nešto u ovakvom gradu, ovo je bliska zajednica - rekao je za ABC12 vlasnik lokalne perionice veša Martin Gaieski.

- Ovde je bila mušterija, znao sam ko je, šokirao sam se jer nije izgledala kao takva osoba, dodao je.

Džonson se tereti za jedno ubistvo i zlostavljanje deteta prvog stepena.

Ona je zatvorena u zatvoru u okrugu Iosco.

Nisu dati poznati motivi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.