MAJKA IZ PAKLA! Polila dečaka (3) ključalom vodom jer se pomokrio na pod! Naterala ga je da skine odeću i uđe u kadu, a onda je usledio ŠOK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA IZ PAKLA! Polila dečaka (3) ključalom vodom jer se pomokrio na pod! Naterala ga je da skine odeću i uđe u kadu, a onda je usledio ŠOK (FOTO)

Patriša Bjukan, majka četvoro dece iz Nju Džerzija. priznala je da je trogodišnjeg dečaka, sina svojih cimera, polila ključalom vodom.

Navodno je htela da ga kazni jer je mokrio na pod njihovog stana.

Patriša Bjukan priznala je da je mališanu naredila da skine odeću i uđe u kadu, a zatim prosula na njega ključalu vodu iz lonca i nanela mu opekotine drugog stepena.

PATRICIA BUCHAN 29YR OLD WOMAN FRM NEWARK NJ>admits dumping boiling water on 3-year-old >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boy AFTER SHE TOLD HIM TO TAKE HIS CLOTHES OFF AND GET IN THE TUB, HE SAID NO SO SHE DUMPED HOT BOILING WATER OVER HIS LOWER BODY. https://t.co/bAc8FMxOvc

— ERIC WRIGHT™🎶🎥🎧💻 (@therealeric916) October 18, 2019

Prema izveštaju tužioca, Patriša nije bila u srodstvu s dečakom.

- Dete je živelo prve tri godine života u kući strave i užasa - izjavio je pomoćnik okružnog tužioca Majkl Moris i zaključio da je dobijanjem priznanja ovaj slučaj iz prošle godine rešen.

23-year-old Bridget Buchan, 28-year-old Patricia Buchan, 39-year-old Homer Searcy, 43-year-old Natacha Smith, 55-year-old Mary Buchan, and 62-year-old Patricia Gamarra https://t.co/mjGTfnYIgQ

— julia cooper (@jewls7969) December 13, 2018

Dečakova majka Nataša Smit živela je sa Patrišom i još tri druge odrasle osobe u navedenom stanu i sve se one terete za težak napad i ugrožavanje opšte dobrobiti deteta.

Izricanje presude se očekuje se 6. decembra i preti joj zatvorska kazna od šest godina, dok je podizanje optužnica za druge osobe koje su živele u istom stanu još u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.