MAJKA DEVOJČICE (9) IZ BEOGRADA PRIJAVILA NAPASNIKA: Mamio maloletnicu sladoledom, pa joj slao jezive poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 22:05

MAJKA DEVOJČICE (9) IZ BEOGRADA PRIJAVILA NAPASNIKA: Mamio maloletnicu sladoledom, pa joj slao jezive poruke

Majka devetogodišnje devojčice iz Beograda prijavila je muškarca M. R. (61), inače čuvara jednog gradilišta, da je njenoj ćerki slao neprimerene poruke preko mobilnog telefona.

Kako je I. G. ispričala muškarac kog je prijavila nekoliko meseci čuva građevinu u blizini zgrade u kojoj ona s porodicom stanuje u beogradskom naselju Zvezdara.

- On je uvek bio fin i ljubazan, ali problem je nastao pre nekoliko dana, kada je mojoj ćerki tražio broj telefona, pa potom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj slao poruke. Naime, tog dana se ona s dvoje dece iz komšiluka igrala i vozila rolere, a kako mi je ispričala, on je kao i obično prišao i pitao ih šta rade - priča majka I. G i dodaje:

- Nakon toga rekao joj je da ide da kupi cigarete, kao i da li ona želi da joj uzme sladoled. Moja ćerka ga je odbila jer joj je bilo neprijatno, ali on je ipak doneo sladoled. Dete se uplašilo i ispustilo ga na pod, a kad je pošla da ga baci u kontejner, taj čovek ju je uhvatio za mišku i držao sve vreme, navodno jer je bila na rolerima - objašnjava majka i dodaje da je njena ćerka krenula kući i rekla mu da ide da gleda seriju.

Kako kaže, posle toga joj je tražio broj telefona.

- Dao joj je svoj broj i rekao da ga cimne, što je ona, uplašena, uradila. Kada je došla kući, gde je bila sama sa bratom (15), stigla joj je poruka na Vajber: 'Je l' spavaš? Jesi li sama?'. Ćerka je napisala da je sa bratom, počela je da plače i rekla sinu šta se dešava. On je uzeo telefon i nastavio dopisivanje, a M. R. je pitao "da li je bila serija, kad ćeš biti sama, hoćeš li me pozvati kad si sama, malo da se gledamo, ljubim te" - prepričava sagovornica.

Njenom sinu je to bilo zabrinjavajuće, te je odmah pozvao roditelje, koji su bili van kuće.

- Suprug je rekao da mu napiše da prestane da šalje poruke, na šta je M. R. pitao: "Što?". Moj muž ga je nazvao kad smo se vratili, ali je on ćutao, a onda smo blokirali broj i sve prijavili policiji - navodi I. G.

Prema njenim rečima, policija je došla i privela muškarca na razgovor.

- Rekli su mi da će obavestiti tužilaštvo o svemu. Jako sam zabrinuta zbog ove situacije - poručila je majka.

M. R. je priveden dan kasnije.

- On je priznao da je devojčici tražio broj i slao poruke, ali, kako je istakao, nije imao loše namere. Tužilaštvo i policija zasad proveravaju navode prijave majke, ali i M. R. - objasnio je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.