MAJKA ČUDOVIŠTE Karolina je brutalno tukla trogodišnju ćerku da bi se osvetila bivšem suprugu vrišteći MRZIM JE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA ČUDOVIŠTE Karolina je brutalno tukla trogodišnju ćerku da bi se osvetila bivšem suprugu vrišteći "MRZIM JE!" (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Šokantan slučaj nasilja nad decom otkriven je kada je starija ženska osoba poslala svom bivšem partneru u zatvor slike i video snimak kako udara i čupa za kosu njihovo maloletnu ćerku, uz opaske da je mrzi.

Himena Karolina Tapia Kuentana (38) iz Čilea, uhapšena je nakon što je svom bivšem suprugu koji se nalazio u zatvoru, poslala snimke i slike torture koju je vršila nad njihovom ćerkom starom dve godine i devet meseci. Kako se navodi, ona je tokom udaranja devojčice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorila muškarcu kako ne voli ćerku.

- Vidi šta radim tvojoj ćerki jer je ne volim - govorila je ova majka iz pakla dok je udarala i čupala nesrećnu devojčicu.

Čim su snimci došli do njega, otac deteta je iste okačio na društvene mreže, nakon čega je reagovala policija koja je uhapsila Kuentanovu koja je puštena iz pritvora posle nekoliko dana, ali joj je na sreću dete oduzeto i dato na staranje majici njenog bivšeg muža.

Prema saopštenju policije, majka čudovište se za nekoliko dana ponovo vraća u zatvor.

Upozoravamo čitaoce da je snimak UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA.

Pogledajte ga klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.