MADURO JE KAO MILOŠEVIĆ! Američki SLUGA udario na predsednika Venecuele, pa LUPIO NAJVEĆU GLUPOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADURO JE KAO MILOŠEVIĆ! Američki SLUGA udario na predsednika Venecuele, pa LUPIO NAJVEĆU GLUPOST

On je to izjavio pre odlaska u Njujok na Generalnu skupštinu UN.

Predsednik Kolumbije Ivan Duke uporedio je venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura sa Slobodanom Miloševićem, upozorivši ga da bi načinio "glupu grešku" ako bi napao njegovu zemlju.

Duke je to izjavio pre odlaska u Njujok na Generalnu skupštinu UN, gde će, kako se očekuje, kritikovati Madura, legitimnog predsednika Venecuele, kao tobožnjeg nasilnog autokratu koji ne samo što je odgovoran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za humanitarnu katastrofu u zemlji, već predstavlja i pretnju za regionalnu stabilnost zbog navodnog pružanja utocišta kolumbijskim pobunjenicima. Zanimljivo je da, sa druge strane, Dukeu ne smeta to što se "prihvatljivi" pro-zapadni samoproglašeni predsednik Huan Gvaido slikao sa narko-bosovima i pobunjenicima iz Kolumbije.

#Nación | Duque (@IvanDuque) hablará en la ONU (@MisionONUCol) sobre compromiso de Colombia en defensa del medioambiente https://t.co/WDXUmt4MRZ pic.twitter.com/MPsAlXmKkD

— CABLENOTICIAS (@CABLENOTICIAS) September 21, 2019

- Brutalnost Nikolasa Madura može se uporediti sa Slobodanom Miloševićem. Tome mora doći kraj - kazao je Duke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.