Lutovac: U Savezu za Srbiju ima mesta i za Novu stranku, spisak nije zaključen

Izvor: Beta, 15.Okt.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac: U Savezu za Srbiju ima mesta i za Novu stranku, spisak nije zaključen

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je danas da u Savezu za Srbiju ima mesta i za Novu stranku, kao i za druge, spisak nije zaključen.Lutovac je za televiziju N1 kazao da je taj opozicioni blok okupljen oko univerzalnih vrednosti."Savez je postavio vrednosni okvir koji omogućava svima da ono što je nesporno bude zajednička platforma. Precizno smo utvrdili oko čega smo se okupili", rekao je Lutovac.On je ocenio da je prvi okrugli sto opozicije o stvaranju uslova za fer izbore prvi veliki korak, jer se opozicija okupila i saglasila se da je to neophodno.Kako je objasnio, bitno je da je opozicija to uradila mnogo pre izbora, a da će radna grupa formulisati zaključak o uslovima potrebnim za održavanje slobodnih izbora."S tim zahtevom idemo u institucije, očekujemo da svi stanemo iza toga, ne samo sva stranke, već i mediji kojima je takođe u interesu to što će opozicija tražiti, u interesu je i gradjana, to je opšti interes, a kada ga svi prepoznaju on će imati mnogo veću snagu", objasnio je Lutovac.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jeremić: Bojkot izbora ako vlast ne obezbedi fer uslove

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2018

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da bi opozicija trebalo da bojkotuje izbore, ako vlast odbije da obezbedi "fer i demokratske izborne uslove"..."Sada nema normalnih uslova za izbore, mediji sa nacionalnim frekvencijama su zatvoreni, birački spiskovi neuređeni, i moj stav je da ne...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.