Lutovac: Poverenje se vraća tako što se ponašate u skladu sa onim što pričate

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2020, 10:25

Lutovac: Poverenje se vraća tako što se ponašate u skladu sa onim što pričate

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac ocenio je da se će se opozicija za uređeno društvo izboriti ako zadobije kredibilitet i poverenje građana, a da će se to desiti "samo ako se budu ponašali u skladu sa onim što pričaju".

On je, kako je saopštio danas DS, tokom posete Bajinoj Baštu, Prijepolje i Požegu u sklopu kampanje za bojkot predstojećih izbora kazao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "oteo vlast od naroda i zarobio čitavo društvo", a da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << svoj "legalitet i legitimitet temelji na rezultatima lažnih izbora na kojima niko ne može slobodno da misli, priča, glasa".

"Ova država će biti demokratska kada njeni građani budu slobodni, kada budu mogli da odlučuju u skladu sa svojom savešću, a ne sa pritiscima i pretnjama da će izgubiti posao", izjavio je Lutovac u Bajinoj Bašti.

On će danas zajedno sa članom Izvršnog odbora DS Srđanom Milivojevića razgovarati sa građanima u Požegi, Užicu, Arilju i Čačku, dok će potpredsednica stranke Dragana Rakić posetiti Zrenjanin.

Predsednik Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu obići će naselja Vojka i Pećince, a pokrajinski poslanik Miroslav Vasin Đurđevo i Bečej.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.