Lutovac: Građani će posle izbora znati ko je spreman da zastupa njihove interese

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2020, 11:37

Lutovac: Građani će posle izbora znati ko je spreman da zastupa njihove interese

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je da će građani posle predstojećih izbora znati ko je spreman da zastupa njihove, a ne svoje lične i partijske interese, kao i ko je "taj ko je spreman da drži datu reč", saopštila je danas DS.

"Demokratska stranka je alternativa ovom režimu i mi smo spremni da čujemo građane kakvu Srbiju žele. Tako ćemo i urediti državu. Ne sme više biti građana prvog i drugog reda," obećao je Lutovac, koji je, zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << članom Izvršnog odbora Srđanom Milivojevićem juče posetio Požegu, Užice, Arilje i Čačak.

Istovremeno s njegovom posetom tim gradovima, i potpredsednica stranke Dragana Rakić i članica Glavnog odbora Alisa Kockar razgovarale su sa građanima Zrenjanina.

Predsednik Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu i pokrajinski poslanik Nebojša Novaković promovisao je bojkot u naselju Vojka i u opštini Pećinci, pokrajinski poslanik Miroslav Vasin u Đurđevu i Bečeju, a član Izvršnog odbora stranke Miloš Stojadinović i članica Glavnog odbora Dragana Rašić u Zaječaru.

Kako se dodaje, DS je tako i juče nastavila sa aktivnom promocijom bojkota izbora zakazanih za 21. juni.

U saopštenju se navodi i da je jasno da sadašnja vlast neće omogućiti slobodne izbore sve dok ima onih koji će učestvovati na lažnim – "samo otporom i nepristajanjem na lažne izbore možemo se izboriti za prave, a građani će imati priliku da vide 21. juna ko je na njihovoj strani, a kome odgovara postojeće stanje".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.