Lunić: Vlast iz Beograda želi da kontroliše sve pripadnike srpskog naroda

Izvor: Beta, 07.Avg.2020, 20:38

Lunić: Vlast iz Beograda želi da kontroliše sve pripadnike srpskog naroda

Član Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Nikola Lunić izjavio je danas da je očigledna želja vlasti u Beogradu da kontroliše sve pripadnike srpskog naroda pa su se zato država i tabloidi okomili na odlazak Borisa Miloševića, iz Samostalne demokratske srpske stranke, u Knin, na obeležavanje 25. godina od akcije "Oluja"."Zato im ovaj odlazak toliko i smeta. Ratove koje su počeli devedesetih oni bi i sada da vode drugim sredstvima", rekao je Lunić, u pisanoj izjavi.On je naveo da predstavnici srpskog naroda u Hrvatskoj imaju puno pravo da o svom položaju odlučuju autonomno."Država Srbija je tu da ih u tome podrži, a ne da tabloidnom nacionalističkom retorikom, uz podršku propagandne mašinerije, doprinosi da suživot dva naroda izgleda nemoguć", rekao je Lunić.Nikola Lunić pripada delu Demokratske stranke koji se protivi predsedniku stranke Zoranu Lutovcu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Lunić: Vlast iz Beograda želi da kontroliše sve pripadnike srpskog naroda

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2020

Član Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Nikola Lunić izjavio je danas da je očigledna želja vlasti u Beogradu da kontroliše sve pripadnike srpskog naroda pa su se zato država i tabloidi okomili na odlazak Borisa Miloševića, iz Samostalne demokratske srpske stranke, u Knin, na obeležavanje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.