Lukašenko: Promenili smo strategiju

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 16:24

Lukašenko: Promenili smo strategiju

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko objavio je da su nacionalne vlasti promenile taktiku u vezi sa ljudima koji učestvuju demonstracijama.

"Loše je što lutaju Minskom, loše je što se ponašaju drsko. Međutim, promenili smo taktiku", rekao je Lukašenko, prenela je BelTA.

"Mirno ćemo pronaći svakog od njih. Savremene tehnologije to omogućavaju, a mi to radimo. Svako će odgovarati za svoja dela. Ne pretim. Mi radimo u tom pravcu. I to daje određeni efekat", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakao je predsednik Belorusije, preneo je Rojters.

Lukašenko je, takođe, podvukao da su protesti uticali na mišljenja ljudi, koji su shvatili šta mogu da izgube.

Stanovnici Minska u medijima navode da je nemoguće zaspati ili izvesti decu napolje i da su uplašeni, rekao je on.

"Drugim rečima, ljudi su videli šta mogu da izgube i uporedili su mirni Minsk sa Minskim koji bruji čak i nedeljom", zaključio je Lukašenko.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.