Ludilo zahvatilo Evropu: MAME SNIMAJU P*RNO FILM ZA SVOJU DECU I ŠALJU IM JEDNU PORUKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo zahvatilo Evropu: MAME SNIMAJU P*RNO FILM ZA SVOJU DECU I ŠALJU IM JEDNU PORUKU! (VIDEO)

Objavljeni su prvi kadrovi filma kojeg nikako ne možemo nazvati dečijim, a namenjen je upravo njima.

Njegovo snimanje pokrenule su majke zabrinute oko efekata koje hardkor filmovi za odrasle mogu imati na njihovu decu.

Tako su napravile sopstveni "X-rated" film kao deo dokumentarca "Mame prave p*rnić (Mums Make P*rn)" koji će se u sredu emitovati na Channel 4.

Si tus hijos van a ver porno, quizás sea buena idea dirigir tú misma la película que te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gustaría que vieran. Ese es, a grandes rasgos, el argumento del programa "Mums make porn" que se estrena este miércoles en el prime time del Channel 4 británico. pic.twitter.com/jljOx0zMgv

— Hoy por hoy (@HoyPorHoy) March 18, 2019

Na ovaj čin odlučile su se nakon što su ostale zgrožene sadržajem filmova za odrasle koje su videle na internetu.

Mame su se uhvatile režije i produkcije kako bi stvorile "idealan" film za svoju decu. One same se ne pojavljuju u njemu.

Tokom istraživanja materijala za film susrele su se s nasilnim p*rnografskim materijalima koji su temeljeni na nasilju i silovanju.

Sara Luis, majku šestogodišnjaka, koja radi kao kozmetičarka u Boltonu, sadržaj kojeg je videla je toliko šokirao da je naterao na povraćanje.

Druga mama Sara, po zanimanju fotograf, plakala je od šoka dok je gledala scene silovanja.

- Da je taj sadržaj prvi moj dodir sa seksualnim iskustvom, bila bih užasnuta. Pomislila bih da je strašno to sa čime ću se susretati tokom života - rekla je Sara.

Dodala je kako deci treba pokazati da je seks nešto sasvim drugačije od onoga što je prikazano na internetu.

- Da se moj sin ponaša prema devojci onako kako je prikazano u tim odvratnim filmovima ubila bih Boga u njemu - odlučna je Sarah.

- P*rno filmovi ne predstavljaju normalne, obične žene. To su glumci i glumice koji dovode decu u zabludu. Klinci moraju shvatiti da to što gledaju nije normalno - zaključila je.

Istraživanja pokazuju kako je većina dece izložena p*rnografskom sadržaju tokom svojih ranih tinejdžerskih godina.

Oko 65 odsto dece u dobi između 15 i 16 godina se susrelo s p*rnografijom, kao i 28 odsto dece u dobi između 11 i 12 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.