Ljudski faktor uzrok eksplozija u ruskoj fabrici eksploziva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudski faktor uzrok eksplozija u ruskoj fabrici eksploziva

Ruski istražni komitet saopštio je danas da je ljudski faktor uzrok eksplozija u fabrici "Kristal" u ruskom gradu Džeržinsku u kojima je, prema najnovijim podacima vlade regiona Nižnji Novgorod, povređeno 89 osoba.

"Prema ažuriranim podacima, ukupno je 89 osoba zatražilo medicinsku pomoć nakon hitnog slučaja u Džeržinsku", navodi se u saopštenju vlade regiona Nižnji Novgorod.

Kako se precizira, 44 povređenih su zaposleni u fabrici, dok su 45 žitelji obližnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teritorija.

TASS dodaje da je do sada u bolnicama zadržano 16 osoba i da je stanje jedne od njih ozbiljno.

Nekoliko eksplozija odjeknulo je u subotu ujutru u postrojenju za proizvodnju TNT-a u regionu Nižnji Novgorod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi bilans: U fabrici eksploziva u Rusiji povređeno 89 osoba

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2019

U eksplozijama u fabrici eksploziva u ruskom gradu Đeržinsku povređeno je 89 osoba, saopštile su vlasti danas novi bilans...Vlasti regiona Nižnji Novgorod navele su da je medicinsku pomoć posle jučerašnjih eksplozija zatražilo 89 osoba, od kojih su 44 zaposlene u fabrici, a 45 stanovnici okolnih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.