Ljubičić i Zorić dali izjave policiji o događaju u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2021, 16:53

Ljubičić i Zorić dali izjave policiji o događaju u Pančevu

Zamenik javnog tužioca Milica Ljubičić rekla je Tanjugu da je danas dala izjavu policiji u svojstvu građanina i objasnila okolnosti pod kojima se zatekla u trenutku privođenja M.Đ. prošlog petka u Pančevu, podsećajući da to lice nije uhapšeno već privedeno na informativni razgovor nakon čega je pušteno.

"Izjavu sam dala i objasnila sve nadležnim institucijama, a ne u medijima, na okolnosti kako sam se zatekla u trenutku privođenja, a ne hapšenja lica, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam doživela medijski linč", precizirala je Ljubičić.

Zbog toga je najavila da će, ako nadležni organi utvrde da nema nikakve veze sa tim događajem, upotrebiti sva pravna sredstva da povrati svoj ugled i ugled institucije u kojoj radi da se ovakve stvari, kako je istakla, ne bi ponovile nijednom njenom kolegi.

Izjavu policiji u svojstvu građanina danas je dao i sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić sa kojim je Ljubičić bila u društvu u trenutku privođenja pomenutog M.Đ, a sa kojim su se našli kako bi Zorić od njega uzeo kiriju za stan koji njegova majka izdaje.

I on je rekao je Tanjugu da je to bio informativni razgovor tokom kojeg je policiji dostavio svu neophodnu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana.

"Dostavio sam ugovor o zakupu, dokaze o zakupnini i plaćenim računima, i odgovorio na sva pitanja", precizirao je Zorić.

On smatra da je dobro što će ova priča dobiti svoj epilog pred nadležnim državnim organima, policijom i tužilaštvom, umesto što se vodila preko medija, uz razne spekulacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ljubičićeva i Zorić dali izjave policiji o događaju u Pančevu

Izvor: RTS, 09.Feb.2021

Zamenica javnog tužioca Milica Ljubičić kaže da je dala izjavu policiji u svojstvu građanina i objasnila okolnosti pod kojima se zatekla u trenutku privođenja M. Đ. prošlog petka u Pančevu, podsećajući da ta osoba nije uhapšena, već privedena na informativni razgovor nakon čega je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.