Ljubav jača od nemaštine: Zbog nje je zaratio s porodicom i sada žive na ulici

Izvor: B92, 06.Jun.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav jača od nemaštine: Zbog nje je zaratio s porodicom i sada žive na ulici

Posle gašenja kolektivnog centra u Negotinu, Nebojša Trajković i njegova nevenčana supruga Ljuljeta Ademi ostali su na ulici.

Nebojša je izbeglica iz Gnjilana, a Ljuljetu, Albanku iz Tetova, upoznao je u Beloj Palanci. Porodica ga se, zbog te ljubavi sa 14 godina starijom ženom, odrekla.

Dok su mogli, radili su, sada žive od tuđe milostinje i nadaju se da će im neko pomoći bar da obezbede krov nad glavom.

Rodjaka i prijatelja nemaju. Ljuljeta je, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle propalog braka, iz kojeg je pobegla jer ju je muž tukao i maltretirao, upoznala Nebojšu. Od tada dele tešku sudbinu. Ona još nema papire za boravak u Srbiji. Nebojša, koji ima status raseljenog lica, imao je prilike da ostane u kolektivnom centru u Gadžinom Hanu, ali, kaže, nije želeo da ostavi Ljuljetu na ulici.

Pogledajte više u prilogu iz naše emisije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.