Ljajić: Nezamislivo je da tolika međunarodna zajednica...

Izvor: B92, 17.Jan.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Nezamislivo je da tolika međunarodna zajednica...

Za porodicu Olivera Ivanovića, njegovu rodbinu i prijatelje, sad kad njega nema među živima, najbitnije je da se otkrije ko je naredbodavac i izvršilac ubistva.

To je rekao za Tanjug potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljaić.

"Sve drugo je skretanje pažnje sa te činjenice, a nažalost u pojedinim krugovima u Beogradu i Prištini, primećujemo i elemente političkog lešinarenja", dodao je Ljajić.

Potpredsednik Vlade Srbije je istakao da će biti vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se i u Srbiji i na Kosovu i šire govori o tragičnim posledicama ubistva jednog takvog političara kao što je bio Ivanović, "ali da je sada najvažnije izvršiti pritisak, pre svega na međunarodne institucije, koje imaju sva ovlašćenja da se počinioci otkriju i ubistvo rasvetli.“

"Prosto je nezamislivo da u maloj Kosovskoj Mitrovici tolika međunarodna zajednica, sa svim instrumentima kojima raspolaže, ne može da razreši ovo ubistvo, tim pre što već postoje tragovi zapaljenog automobila, koji bi očito mogli da dovedu do počinioca. Bez razrešenja ubistva Olivera Ivanovića, ne samo da će ostati tamna mrlja na obrazima mnogih, već će i reperkusije ovog zločina biti dalekosežne“, zaključio je Ljajić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.