Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linta pozvao crnogorsku vlast da oslobodi Medojevića

BEOGRAD - Predsjednik Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta pozvao je crnogorsku vlast da odmah oslobodi jednog od lidera opozicionog Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića i odustane od hapšenja Milana Kneževića, jer je to štetno za mir i stabilnost države ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Železnjak: Zaustaviti progon Medojevića i Kneževića

Izvor: Blic, 01.Dec.2018

Član Odbora za međunarodne poslove Državne dume Ruske Federacije Sergej Železnjak apelovao je na crnogorske vlasti da odmah zaustave politički motivisanu represiju i bezakonje protiv dvojice lidera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića i Milana Kneževića.

Nastavak na Blic...

LINTA POZIVA NA OSLOBAĐANJE MEDOJEVIĆA: Crnoj Gori je najbitnije da sačuva mir i toleranciju!

Izvor: Kurir, 02.Dec.2018, 16:47

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta, pozvao je danas vlast u Crnoj Gori da odmah na slobodu pusti poslanika Nebojšu Medojevića i da odustane od hapšenja Milana Kneževića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.