Linta: Očekivana provokacija Plenkovića

Izvor: RTS, 27.Maj.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linta: Očekivana provokacija Plenkovića

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je kao "očekivanu provokaciju" izjavu premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da će na 25. godišnjicu zločinačke akcije "Oluja" hrvatski avioni F-16 "zagrmeti" nad Kninom.
Andrej Plenković je u govoru na skupu Hrvatske demokratske zajednice, čiji je lider, više puta istakao kako se on i njegovi stranački prijatelji bore za Hrvatsku "kakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su sanjali hrvatski branitelji, na čelu sa Franjom Tuđmanom".

"Dobro je poznato da su hrvatski branitelji na čelu sa ratnim zločincem Franjom Tuđmanom sanjali etnički čistu hrvatsku državu, kakvu je sanjao i Ante Pavelić", istakao je Linta i dodao da su taj zločinački plan ostvarili uz pomoć zapadnih sila.
Savršeno je jasno da kada Plenković i drugi hrvatski zvaničnici hvale Tuđmana, da oni u suštini hvale proterivanje pola miliona Srba iz Hrvatske, hvale pljačkanje, paljenje, miniranje i otimanje srpske imovine, hvale hrvatske ratne zločince i rugaju se ubijenim srpskim civilima i zarobljenicima, navodi se u izjavi Miodraga Linte.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Linta: Plenkovićeva očekivana provokacija u vezi sa "Olujom"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2018

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je danas kao "očekivanu provokaciju" izjavu premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da će na 25. godišnjicu zločinačke akcije "Oluja" hrvatski avioni F16 "zagrmeti" nad Kninom...Plenković je u govoru na skupu Hrvatske demokratske zajednice,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Linta o provokaciji Plenkovića: To je OČEKIVANO, zna se šta su sanjali "hrvatski branitelji"

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018

"Hvale proterivanje pola miliona Srba iz Hrvatske"..Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je danas kao "očekivanu provokaciju" izjavu premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da će na 25. godišnjicu zločinačke akcije "Oluja" hrvatski avioni F16 "zagrmeti" nad Kninom...Plenković je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.